Ugrás a tartalomra

Programozások

Programozások: az arkhónok számtalan program révén manipulálják az inkarnálódott lelkeket az asztrális, az éterikus és a fizikai síkon. Összesen egy hatrétegű programmal kell egy embernek megküzdenie, ha fel akar ébredni és fel akar emelkedni, az illúzión túllátni. A legfőbb asztrális és éterikus programok az alábbiak:

  1. A tudatosság csökkentése és a fénytest/Mer-Ka-Ba deaktiválása. Ezt a programot éterikus ún. állóhullám rezonancia technológiával tartják fenn.
  2. A szabad akarat és a pozitív kezdeményező erő blokkolása. Ezt a programot éterikus infrahang technológiával tartják fenn. Ennek a hangnak egy része lecsapódik a fizikai síkon is, és néhány ember hallja, mint egy ilyen nagyon alacsony frekvenciájú zümmögést. Az infrahang bizonyos központokat blokkol a fizikai agyban, és akadályozza a pozitív kezdeményező erőt. Ez a hang az oka annak a szokatlan fáradtságnak, amelyet sokan tapasztalnak bármiféle érthető magyarázat nélkül.
  3. Az intelligencia csökkentése. Ezt erős mágneses terek előidézésével érik el az éterikus agyban, illetve az éterikus és a fizikai agy közötti membránban, és ez megzavarja a gondolkodási folyamatot. Ennek a programnak az eredménye a ködös emlékezet, a feledékenység és a koncentráció hiánya.
  4. Diszharmónia előidézése a kapcsolatokban. Ezt az éterikus test csakráinak a befolyásolásával érik el, illetve disszonáns vibrációs frekvenciák előidézésével az “aurikus burok” (spirituális egyéniség) felé, megint csak infrahangok által. Ennek a programnak az eredménye a szexualitás és a szeretet mesterséges elválasztódása, a szív bezárulása, az elme túlműködése, valamint a férfiak és nők közötti egyensúly megbomlása.
  5. Szegénység növelése. Ezt az éterikus agyba vetített hologramokkal/képekkel érik el.
  6. Mohóságra, elhízásra hajlamosítás. Ezt is bizonyos képeknek az éterikus agyba történő vetítésével érik el.
  7. A mindent-látó szem. Ez egy kémprogram, ami az éterikus síkról működik, és a fizikai lények aktivitását megfigyelés alatt tartja (minden, amit mondunk és látunk az érzékszerveinkkel), és beszámol róla az arkhónoknak. Ha bármilyen elektronikus szerkezet, okoskütyü van a közelünkben, azon keresztül is „olvasnak” minket.
  8. Implantátumok. Ezek éterikus/asztrál kristályok, amelyeket a leszületés előtt helyeztek el minden embernek az aurájába, mivel a fizikai leszületéshez mindenkinek keresztül kell mennie a magasabb asztrális/szellemi síkokról kezdve az alacsonyabb asztrális és éterikus síkokon át a fizikai világba. Ezek az implantátumok eltávolítják a korábbi inkarnációk emlékét, és ez a fő oka annak, hogy nem emlékszünk az elmúlt életeinkre, illetve az arkhónokra, akik uralják a bolygót. Az implantátumokat némiképp költőien a “felejtés fátylának” nevezik.