Ugrás a tartalomra

Rózsa Rendje

Rózsa Rendje: Atlantiszon az Istennő papnői tizenkét fős körökben gyűltek össze, hogy lehorgonyozzák a béke és a harmónia energiáját. Rózsa Rendjének hívták őket. Később az ókori Egyiptomban Ízisz papnőiként jelentek meg újra, mivel a rózsa Ízisz Istennő szent szimbóluma. A Keresztes Háborúk idején a Rózsa Rendje volt a Templomos lovagok női megfelelője.
A II. Világháború alatt megpróbáltak hatást gyakorolni néhány náci vezetőre a legfelsőbb körökből, és néha sikerült is rábeszélniük őket békésebb megoldásokra, amivel sok életet mentettek meg.

2004-ben és 2012-ben a Vénusz-Nap tranzit kódolt üzenet volt az égen arra, hogy újraaktiváljuk a Rózsa Rendjét. Sok nő vesz részt az aktiválásban az Ellenállási Mozgalomból és a Plejádi flottáról: meditálnak, és az emberiség felé irányítják szeretetük energiáit. 

A Fényerők azt kérik, hogy azok a nők és férfiak, akik belső kapcsolatban állnak az Istennővel, kezdjenek el csoportokban összegyűlni, hogy újraaktiválják a Rózsa Rendjét. Ezeknek a csoportoknak fizikailag kell találkozniuk legalább egy héten egyszer, és behívniuk az Istennő energiákat a nekik megfelelő módon. Ezek a csoportok lesznek az Esemény idején a planetáris átalakulás támogatásának női aspektusai, míg az Eseményt Támogató Csoportok a férfi aspektusai.

A Fényerők azt kérik, hogy az Esemény idején a Rózsa Rendje csoportok találkozzanak, meditáljanak a békés átmenet érdekében, és hívják be a harmónia és szeretet Istennő energiáit.