Ugrás a tartalomra

Sárkány Társaságok

Sárkány Társaságok:

 

  • Azúr Sárkányok: nagy szükség van spirituális iránymutatásra a különböző Sárkány csoportok körében, ezért az Azúr és Kék Társaságok megtesznek mindent ennek érdekében. Az Azúr Sárkány családok egyik fő központja Tajvan.
  • Fehér Sárkányok (White Dragon Society): vegyes társaság, vannak benne a Fényt képviselők és olyanok, akik saját terveket szövögetnek az Új Világ idején. Ez a társaság néhány régi kínai királyi leszármazott érdekeit képviseli számtalan harcművészeti csoport támogatásával világszerte.  Fő céljuk, hogy megbuktassák a háttérhatalmat, bár szándékaik talán nem teljesen tiszták, mivel az Esemény utáni új társadalomban kissé túlzott irányító és uralkodó szerepet szánnak maguknak. Továbbá igen komoly érdekeik vannak a pénzalapokkal kapcsolatban, melyeket a háttérhatalom bukása után osztanak szét. Valójában az Ellenállási Mozgalomnak volt velük némi nézeteltérése 2020. februárjában az új pénzügyi rendszerről szóló titkos tárgyalások során, és ez némi késést eredményezett az Esemény idővonalán. A politikai, katonai és pénzügyi területre koncentrálnak a Cabal ellen. Együtt dolgoznak egy földalatti szervezettel, a Sárkány Kapuval. Igen előrehaladott technológiai fejlesztéseik vannak, a spirituális szabadságunkat szeretnék elősegíteni, ezért az éteri síkon lévő arkhón fogvatartás témakörével foglalkoznak. Mindkét csoport (Fehér Sárkányok és a Sárkány Kapu) azért alakult, hogy a Föld végre felszabadulhasson, a módszereik kiegészítik egymást. A Sárkány Kapu fejlesztése a Mandala Gömb Lézer Rendszer is. 2013-ban kapcsolatba léptek a Főnix Csoporttal (ez a csoport foglalkozik a Tachyon Kamrákkal is), hogy az emberiséget fejlett gyógyító technológiákkal támogassák. A Fehér Sárkányok között vannak olyanok, akik mindig azért reinkarnálódtak, hogy küzdjenek a sötét oldal ellen. Szóvivőjük, kapcsolattartójuk Benjamin Fulford.
  • Kék Sárkányok: egy titkos taoista csoportból származnak, szoros kapcsolatban állnak az Agarthai hálózattal. Ők néhány portál őrzői. A titkos Phitagóraszi Renddel együtt képesek voltak a reneszánsz felébresztésére Olaszországban.
  • Vörös Sárkányok: a Ming dinasztia hadseregeiből származnak. Taktikai támogatást adnak a kínai kormánynak, hogy lehetőségük legyen a Rothschild beszivárgástól megszabadulniuk. A Vörös Sárkányok a Drákói faj pozitív ágától származnak. A céljuk, hogy legyőzzék fő ellenségüket, a jezsuitákat (andromédai-orioni hibridek) és a Rotschildokat (orioni fekete mágusok). Ők valódi, bátor őrzők, az igazság védelmezői. Lépést tartottak a technológiai fejlődéssel és jelentős katonai hatalomra tettek szert. A számítógép specialistáik elég okosak és hozzáértők ahhoz, hogy megnyomják az újraindítás gombot, ha az idő elérkezett. Megvan a tervük a Szentségtelen Négyessel kapcsolatban (drákói ember hibridek: idősebb George Bush, Sir Henry Kissinger, Donald Rumsfeld, Dick Cheney - ők a "top 4 arkhón"). A Vörös Sárkány családok támogatják titokban Putyin elnököt is.