Ugrás a tartalomra

Tachyon kamra

Tachyon kamra: a tachyon kamra egy fejlett plejádi technológia, melyet egy európai feltaláló közvetlenül kapott meg a plejádiaktól, hogy rajta keresztül elterjedhessen az emberiség körében is.
A kozmikus civilizációk alapvető energiaforrásként tachyonokat használnak, pl. gyógyításra, információátvitelre vagy az űrhajóik meghajtására. A tachyonok a Fátylon túl mindenhol megtalálhatók az univerzumban.

Ahhoz, hogy a Fátylon keresztüljutva a tachyonok eljuthassanak hozzánk is a felszínre, a plejádiak egy űrhajót állítanak minden létesített tachyon kamra fölé, amelyen egy rezgéskeltő kvarckristály segítségével egy háromdimenziós féreglyukon keresztül egy dimenziókaput nyitnak, így a tachyonok ezen keresztül eljuthatnak a Földfelszínre, be a kamrákba a kezelt emberekhez. A földi síkon pedig a kamra berendezése (kristályok, szakrális geometriai formák és szerkezetek) teszi lehetővé, hogy a magasabb dimenziókból a fizikai anyagba érkezzenek a tachyonok. A tachyonok képesek az összes energiamezőt (aurarétegeket) harmonizálni, energiával telítik az energiamátrixot, ami a fizikai anyagot (a testünket) és az éteri, asztrális és mentális testeinket formálja.

Mindez nagymértékben befolyásolja a fizikai egészségünket és közérzetünket. Mivel minden elektromágneses sugárzást harmonizál, egy kitűnő védelem az elektroszmog minden formája ellen. A kezelés hatása végleges, visszafordíthatatlan és a létezés minden síkjára hat.

Forrás:  https://tachyonis.org/Chamber.html